Realigro.ro este primul motor imobiliar internaţional de căutare în care puteţi căuta anunţuri cu case de vânzare din Dominica

Proprietate de vânzare în Dominica
Dominica este o țară insulară din Caraibe cu munți, băi termale și păduri tropicale.
Capitala este Roseau.
Dacă sunteți interesat să cumpărați o proprietate de vânzare în Dominica, este interesant să știți că cei mai buni investitori imobiliari din această țară sunt nord americani, deși există un interes mai mare din partea Regatului Unit și a dominicanilor care trăiesc în străinătate.
Capitala Dominica, Roseau, rămâne stațiunea preferată de a cumpăra proprietăți de vânzare în Dominica pentru investitorii străini, în special în zonele Castelului Comfort și Wall House.
Cele mai bune locuri pentru a căuta o proprietate de vânzare în Dominica sunt:
Fortune, Sf. Gheorghe, Dublanc, un sat din parohia Sf. Petru pe coasta de vest, Eggleston, St. George.
Nu are zboruri internaționale directe din Statele Unite, Canada sau Europa, dar unii investitori străini sunt atrasi de frumusețea naturală a Dominicanei și acum prin introducerea programului CIP (Citizenship by Investment Programme) care
permite investitorilor străini să dobândească cetățenia prin achiziționarea de proprietăți aprobate în valoare de cel puțin 200.000 USD. Proprietatea trebuie deținută timp de cel puțin 3 ani.

 
 
2005-2021 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB